Kontakta mig!

Kristina Fureby

Personlig Design Skåne

 

Tel: 0738294973
E-post: personligsilverkonst@gmail.com

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Personlig Design ligger i Eslöv och arbetar med tillverkning av främst silverföremål och leder kurser i silversmide. Alla föremål är handgjorda och tillverkade av Kristina Fureby. Föremålen säljs vid direktförsäljning, vid utställningar eller i webbshopen www.personligdesign.com

Silvertillverkningen delas in i två delar

  • Personlig silverkonst som har helt unika föremål.
  • Kollektionsmycken, som för det mesta tillverkas i mer än ett exemplar eller görs som snarlika smycken.

Visionen är att göra kunden nöjd med smycken som är designade från hjärtat. Målet är att bli förstahandsvalet för dig som vill ha personlig och unik design.

En del i företaget som växer är kurser i silversmide som hålls i samarbete med Medborgarskolan i Eslöv i deras lokaler. Även privata kurser ordnas mm.

Välkommen att kontakta mig.

Enligt dataskyddsförordningen (”GDPR”) ska den registrerade få information när dennes personuppgifter behandlas. Sådan information ska lämnas av den personuppgiftsansvarige när uppgifterna samlas in, men även när den registrerade begär det. GDPR ställer upp vissa krav på vilken information som ska tillhandahållas den registrerade.

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, såsom mailadress och namn  för att kunna svara på frågor vid kontakt eller om du anmält att du vill ha nyhetsbrev. Vid frågor raderas uppgifterna efter besvarad fråga. Nyhetsbrevetet kan du avsäga dig när som helst genom att maila till personligsilverkonst@gmail.com. Då raderas uppgifterna omedelbart.

Vid köp lagrar vi uppgifter om namn, adress och telefon för att uppfylla bokföringslagens krav. E-mailadress lagras ett år för nyhetsbrev.

Syftet med en sådan behandling är för att kunna ge er möjlighet att fullfölja köp i hos denna website samt i godkända fall skicka email om erbjudanden, nyheter eller viktiga system förändringar.

Websiten ligger på Vismas plattform och cookies styrs efter deras policy. Websiten har påkopplat Google Analytic för att kunna följa hur många besökare siten har haft. Facebook och Ingstagram är kopplat till sidora då vi vill visa vad som ligger där.

Personuppgiftsansvarig är Kristina Fureby, email: personligsilverkonst@gmail.com. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på email: personligsilverkonst@gmail.com. Du når vårt dataskyddsombud på email: personligsilverkonst@gmail.com.

Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.