Välkommen till Personlig Silverkonst!

Silver i fritt skapande

 

Jag heter Kristina Fureby och har arbetat med silver sedan 2008. Jag arbetar med smycken, skulpturer och tavlor med silvermotiv i mitt företag Personlig Design. Alla mina silverföremål är designade och tillverkade av mig. Min stil är oftast ren med något extra. Jag gillar att arbeta med olika ytor och mönster ställda mot varandra. Min design sker från hjärtat och ett föremål måste kännas rätt när det är färdigt. Utmaningen är att förmedla en känsla i ett motiv eller smycke eftersom silver är ett kallt material. Jag har en stor passion för silver och har ambitionen att hela tiden utveckla mitt skapande och mina metoder. Jag arbetar gärna med strikta och abstrakta former, figurer och djurformer, framförallt katter.

 

Personlig Silverkonst, som är en del av mitt företag Personlig Design, där alla tavlor, skulpturer och smycken är unika. Jag kan använda mig av en idé flera gånger men tavlan eller smycket blir unikt då det ritas om på fri hand med individuell variation. Former, stenar, mönster och storlek varieras så att föremålet blir unikt.

Jag tar gärna emot beställningar. Vigselringarna, gentlemannen och de knäppta händerna nedan är exempel på beställningar där jag fått stor frihet i skapandet.

 

Exempel på föremål från Personlig Silverkonst.
Exempel på föremål från Personlig Silverkonst.

Kollektionssmycken

Förutom delen Personlig Silverkonst så är det också viktigt för mig att kunden hittar ett smycke med passande mönster, med rätt form och i rätt storlek. Vi är alla skapta olika. Jag jobbar därför med en del kollektioner just för att kunden ska hitta rätt. Kollektionssmyckena skiljer sig från konstsmyckena genom att det görs flera likadana och i flera storlekar eller så görs det väldigt snarlika smycken. Både kollektionssmyckena och konstsmyckena, skulpturerna, samt tavlorna, finns i webbshopen Personlig Design.

Exempel på kollektionssmycken.
Till webbshopen

Handla här!!!

Webbshopen är omarbetad. Jag håller just nu på att fylla den och beräknar ha fyllt den m en månad. Kontakta mig gärna om ni ser något på hemsidan eller facebook ni är intresserade av.

Personlig Design webbshop är ett ställe där du kan köpa mina alster. Välkommen att titta in!!!

Nyheter

Ingstagram

Länkar

SKHF Skurups konst- och hantverksförening
Konstrundan Mittskåne
Lundacraft
Öppna sinnen