Sätt färg på tillvaron - en färgstark konstutställning med silver, akrylmålningar och möbelkonst.

på Mästers galleri (vid Svaneholms slott, Skurup)

10-11 aug 2019, öppet 11-16.


Välkommen

Michael Mårtensson

Michael Mårtensson har en egen färgsprakande värld. Han arbetar i akryl med tavlor och möbelkonst. I sina tavlor använder han sig ofta av naturmotiv där han målar naturen på sitt eget sätt. Det är detaljrika målningar med starka färger i harmoni. I möbelkonsten använder han sig av möbler som får ett lyft och nytt liv av hans målning. Natur- och stadsmotiv är vanligt i Michaels möbelkonst.

Kristina Fureby (Personlig Design)

Kristina arbetar med silver och tillverkar skulpturer, tavlor med silvermotiv och smycken. Inspiration hämtas från naturen, rymden, arkitektur, nutidsfenomen och känslor. Silver är ju ganska kallt material så denna utställning innehåller extra mycket färg i form av ädelstenar och pärlor av halvädelsten. Allt för att uppnå en levande och unik design.

Michaels möbelkonst Michaels möbelkonst Michaels möbelkonst Michaels möbelkonst Michaels möbelkonst Michael Mårtenssons möbelkonst.
Akrylmålning av Michael Mårtensson Akrylmålning av Michael Mårtensson Akrylmålning av Michael Mårtensson Akrylmålning av Michael Mårtensson Akrylmålning av Michael Mårtensson Verk av Michael Mårtensson
Smycken med färg i silver. Smycken med färg i silver. Smycken med färg i silver. Smycken med färg i silver. Smycken med färg i silver. Kristina smycken i silver med nitade pärlor.
Ring med citrin. Ring med citrin. Ring med citrin. Ring med citrin. Ring med citrin. Ring i silver av Kristina med en citrin.
Ring med agat Ring med agat Ring med agat Ring med agat Ring med agat Silverring av Kristina med agat
Verk i akryl av Michael Mårtensson. Verk i akryl av Michael Mårtensson. Verk i akryl av Michael Mårtensson. Verk i akryl av Michael Mårtensson. Verk i akryl av Michael Mårtensson. Michaels verk i akryl.