Deltagares alster.
Lödning silversmide Lödning silversmide Lödning silversmide Lödning silversmide Lödning silversmide Lödning på gång, silversmide.
Kursdeltagares arbete.
Deltagares alster Deltagares alster Deltagares alster Deltagares alster Deltagares alster 6 ringar och 1 halsband blev det på denna endagskursen i silversmide.

Kurser i silversmide med deltagare från hela Skåne och lite till.

Kursupplägg  Vår-Sommar 2019

 

Jag har kurser i silversmide i samarbete med Medborgarskolan. Här är vårens och sommarens kursupplägg. För er som är intresserade så varje kurs är länkad till Medborgarskolans kurs och där ni kan anmäla er. Kurserna som inte är länkade är inte upplagda på deras hemsida ännu. Läs mer om kurserna  nedan. 

 

 

 

Något av det roligaste jag vet är att leda kurser. Det är inspirerande och det finns ett givande och tagande mellan eleverna och mellan mig och eleverna. Att se och få följa hur någon blir utvecklas är ett nöje. 

Bra att veta om mina kurser:

Man behöver inga egna verktyg hos mig för att gå kurs. Man kan arbeta bara vid kurstillfällena om man vill. På sikt om man trivs med silversmide, kan man skaffa lite egna verktyg och jobba hemma mellan gångerna. De flesta som går hos mig gör så. Skillnaden mellan helgkurs och att gå en löpande kurs är att tempot är lugnare på den löpande kursen. Då har man tid att fundera och fråga om man undrar över något. Vill man ha en kvick start eller prova om silversmide är något som passar  rekommenderar jag en helgkurs. Jag har elever som går helgkurser eller löpande kurser regelbundet. Det finns faktiskt dem som går både helgkurser och löpande kurser, samt skiftar mellan beroende hos livssituationen ser ut. Man behöver inga förkunskaper när man kommer till kursen och man väljer vilket arbete man själv vill arbeta med. Jag har med lite förslag med mig, men man kan välja ett alldeles eget arbete, inom vissa gränser. Jag säger till om det är för avancerat och du troligtvis inte hinner med det. På mina kurser blandar jag avancerade elever och nybörjare. Jag anpassar faktan till just det arbete du håller på med och uppmärksammar nya och annorlunda metoder som jag presenterar för eleverna. Där finns något för alla. Materialet tillkommer som kostnad på kurserna. Det kan vara bra att ta med block och penna till kurserna även om man får ett litet kompendium.

Jag har hållit kurser i Silversmide sedan 2011 i samarbete med Medborgarskolan i Eslöv, som ligger centralt. Det är lätt att ta sig hit med tåg. På helgkurserna brukar det komma deltagare från hela Skåne. Ovan har jag lagt upp vårens och sommarens kursschema med länkar till varje kurs.

Jag tar även emot studiebesök och kan anordna en privat kurs om ni är några stycken. Jag anordnar även minikurser där du gör ett enkelt smycke t.ex för sällskap, möhippor, bröllopsdagar eller födelsedagar. Kontakta mig för mer information eller om du har andra frågor.

På fullbokade kurser går att kontakta medborgarskolan och anmäla sig som reserv. Ni får gärna kontakta mig om ni undrar över något eller behöver hjälp med något.

Till galleriet med bilder från kurserna.

 

 

Deltagares alster
Att forma en ring, silversmide. Att forma en ring, silversmide. Att forma en ring, silversmide. Att forma en ring, silversmide. Att forma en ring, silversmide. Att forma en ring, silversmide.
Kursdeltagares arbete
kursdeltagares arbete